VIII Jornades d’Alumnes Mediadors i 1ª Trobada d’Innovació i Excel·lència Educativa


Des de l'IES Miralcamp ens tornem a posar en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos que ja tenim tancades totes les ponències i activitats de les “VIII Jornades d'Alumnes   Mediadors i  1a Trobada d'Innovació i Excel·lència Educativa" per al dimecres  15 de febrer de 2017, i que es desenvoluparan a l'Auditori Municipal “Músic Rafael Beltrán Moner” , en una jornada de 8.30 a 19.00h.
En aquesta 8a edició de les Jornades hem introduït alguns canvis importants per a la millora de l'organització  amb la finalitat  que es convertisquen en unes jornades innovadores i dinàmiques. Per això, hem volgut  enriquir-les amb la 1a Trobada d'Innovació i Excel.lència Educativa, ja que la Mediació ens ha portat a descobrir, a valorar i a aprendre  altres maneres de treballar  l'educació.

Mediació, Intel.ligència Emocional, Alumne Ajudant per a la prevenció del Ciberassetjament, les xarxes socials, noves metodologies i enfocaments educatius és el que podrem compartir en aquesta nova edició de les Jornades de la mà de professionals de l'educació i l' ensenyament, tots ells d'especial rellevància en el món educatiu. En aquesta línia  compartirem i gaudirem de les intervencions següents:

Al matí:

  • IES “Parque Goya” de Saragossa, “Una Red de Ciberayudantes”, premi “Bones pràctiques en convivència i educació inclusiva”, amb el seu equip format pel director Antonio Martínez, l'orientador Jesús Prieto i tres alumnes, que ens presentaran el seu Programa, pioner a Espanya, per a la prevenció del Ciberbullying i la detecció dels problemes que els jóvens puguen tindre amb l'ús d'internet.

  • Blanca López Catalán, Official Trainer KiVa a Espanya: “La prevenció de conflictes des de la perspectiva del Programa Finlandés KiVa” que actua directament sobre els “observadors” i els “reforçadors”, que senten la necessitat i l'obligació d'intervindre per ajudar els seus companys.

  • Espai d'Experiències dels centres educatius inscrits a les jornades.

A la vesprada:

  • Mar Romera Morón, presidenta de l'Associació Pedagògica “Francesco Tonucci”, mestra, pedagoga, psicopedagoga, especialista en intel.ligència emocional i autora de diversos llibres i d' un projecte innovador propi amb el qual  porta a la pràctica el seu model pedagògic “Educar amb tres Cs: Capacitats, Competències  i Cor”.

  • César Bona García, un dels millors 50 mestres del món, finalista del Global Teacher Prize, l' anomenat Premi Nobel dels Professors. Autor de llibres com “Las escuelas que cambian el mundo “  i “ La Nueva Educación”,  anecdotari d'un mestre del segle XXI, el repte del qual és ensenyar els seus alumnes també a gestionar les emocions, a implicar-los de forma global en tot el procés d' ensenyament-aprenentatge i, en definitiva, a treballar l'educació tot partint d' una línia emocional.

A més , hi haurà un dinar de convivència per al professorat  i alumnat dels centres educatius  participants i també comptarem amb intervencions dinàmiques que facilitaran la interacció, fins i tot amb les noves tecnologies, per exemple, utilizant els mòbils per a fer un KAHOOT!!!

Els centres educatius podran compartir les seues experiències mitjançant la gravació d'un vídeo que es projectarà a l' “Espai d'Experiències”. Adjuntem instruccions en el següent Enllaç.

Les jornades estan dirigides a professorat, alumnat, famílies i altres professionals. Per a poder participar , cal inscriure's  des del  10 de gener  fins al  8 de febrer de 2017 al web de l'IES Miralcamp.  En aquesta pàgina explicarem tot el procés d'inscripció i  tot el que heu de tindre en compte per a la mateixa.

Si teniu qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el correu: direccio@iesmiralcamp.org  ,  12003444@gva.es

Telèfon: 964 738985

Enllaç al programa en PDF